Referencer​

Tag

Taget udgør en vigtig del af husets fremtoning. Et nyt tag er derfor en oplagt mulighed for at give din bolig et stilmæssigt løft.

Hvis taget skal skiftes, er der en verden af muligheder. Sunds Tømrer & Byggefirma A/S rådgiver og inspirerer med udgangspunkt i dit hus.

Køkken

Skal det være et køkken i lyse farver? Et harmonisk miks af stramme linjer og detaljer fulde af nostalgi? Uanset hvad du ønsker, forvandler Sunds Tømrer & Byggefirma A/S dit køkken efter dine ønsker.​

Gulv

Trægulve giver robuste, naturlige og behagelige overflader. De skaber rene linjer, ro og rummelighed. Sunds Tømrer & Byggefirma A/S ved, at et smukt trægulv giver huset sjæl.​

Diverse

Alt efter opgave som der står på vore biler, gør at Sunds Tømrer & Byggefirma A/S er klar til udføre en hver opgave som kunne have interesse.

Vinduer

Vi leverer vinduer efter mål og i alle former for materialer der giver et naturligt og behageligt lys. De skaber rene linjer, ro og rummelighed. Sunds Tømrer & Byggefirma A/S ved, at et kvalitets vindue giver huset varme og sjæl.

Vores samarbejdspartnere​

​Vi er altid klar på at løse din opgave!

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os.   Vi ser frem til at høre fra dig!

Lidt om os

Vi laver løsninger, der passer til både private og erhvervskunder, med speciale i individuelle vinduer, døre, køkkener og boligløsninger. 

Vi har eget værksted og samarbejder med tegnestuer og ingeniører, så vi kan lave projektforslag til selv de mest avancerede ønsker. - Læs mere

Kontakt os

​Sunds Tømrer & Byggefirma A/S

Navervej 26, 7451 Sunds

Find vej med Google Maps

Telefon: 24 26 20 60

E-mail: mail@sunds-tb.dk

fb-f-logo-blue-50