​Vandskader og svampeskader

​Er der mørke aftegninger på vægge, træ eller bjælker? Så kan det være en svampeskade. Det kræver hurtig handling, så svampen ikke spreder sig og bliver til råd.

Sunds Tømrer & Byggefirma A/S arbejder professionelt og effektivt med udbedring af alle typer svampeskader.

Det kan være nødvendigt med en byggeteknisk ændring, når der konstateres et svampeangreb. Der kan for eksempel være behov for opsætning af udluftningsriste for at sikre den nødvendige ventilation, så svampen ikke kommer igen.

Vi giver gode råd om en effektiv forebyggende indsats – for eksempel skal det udvendige træværk jævnligt behandles med træbeskyttelse, og regnvand og dug skal ledes ordentligt væk. En indsats overfor opstigende grundfugt, kondensvand og utætheder i afløb, tag og mure kan også afværge mange svampeskader.

Ring til os – vi er klar til hurtig udrykning.

Vores samarbejdspartnere​

​Vi er altid klar på at løse din opgave!

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os.   Vi ser frem til at høre fra dig!

Lidt om os

Vi laver løsninger, der passer til både private og erhvervskunder, med speciale i individuelle vinduer, døre, køkkener og boligløsninger. 

Vi har eget værksted og samarbejder med tegnestuer og ingeniører, så vi kan lave projektforslag til selv de mest avancerede ønsker. - Læs mere

Kontakt os

​Sunds Tømrer & Byggefirma A/S

Navervej 26, 7451 Sunds

Find vej med Google Maps

Telefon: 24 26 20 60

E-mail: mail@sunds-tb.dk

fb-f-logo-blue-50