Indbrudsskader

​Forsikringsselskaberne kontakter os, fordi vi tilbyder hurtig, effektiv og billig udbedring af forsikringsskader.

​Indbrudsskader

Vi står klar med en løsning, uanset om det er brandskader, hærværksskader, indbrudsskader, vandskader eller stormskader.

Vi sætter pris på en tæt dialog med vores kunder, der gør os i stand til bedre at vurdere dit behov og tilbyde den rette løsning.

Vi har et tæt samarbejde med mange dygtige håndværkere, så vi også er i stand til at udføre større renovationsprojekter og totalløsninger.

Send os gerne en forespørgsel eller ring til os, hvis du har brug for akut hjælp til at udbedre skaden.

Vores samarbejdspartnere​

Vi laver løsninger, der passer til både private og erhvervskunder, med speciale i individuelle vinduer, døre, køkkener og boligløsninger.

Kvalitetshåndværk og professionalisme er nøglebegreber for vores virksomhed

Sunds Tømrer & Byggefirma A/S blev overtaget i 2006 af tømrermester Kim Ibsen og John Ibsen, efter mange års vellidt ejerskab af Ivan Mikkelsen, hvor John Ibsen har været ansat i over 30 år og Kim som feje dreng, i sine yngre dage.

Vi laver løsninger der passer til både private og erhvervskunder, med speciale i individuelle vinduer, døre, køkkener og boligløsninger. Tilfredse kunder og godt håndværk er i fokus.

Vil du høre mere?

Har du brug for et uforpligtende tilbud? Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål eller ønsker at se vores referencer.