Termoruderudestuerterrasser og carporte

Vi er specialister i bygning og renovation af terrasser termoruder, udestuer, terrasser og carporte til ethvert budget.

​Termoruder, udestuer, terrasser og carporte

Vi er specialister i bygning og renovation af terrasser termoruder, udestuer, terrasser og carporte til ethvert budget.

En terrasse f.eks. skal ofte opfylde mange behov. Måske skal den bruges til solbadning og være legeplads for børnene. Eller måske plads til familie og venner, der kan sidde i aftensolen og nyde havens blomster eller nabokvarterets taglandskab. Derfor kan det være en god idé, at søge rådgivning inden bygningen af terrassen starter.

Tag derfor gerne Sunds Tømrer & Byggefirma A/S med på råd, når du skal have anlagt din ny terrasse termoruder, udestue, terrasse og carport.

Vores samarbejdspartnere​

Vi laver løsninger, der passer til både private og erhvervskunder, med speciale i individuelle vinduer, døre, køkkener og boligløsninger.

Kvalitetshåndværk og professionalisme er nøglebegreber for vores virksomhed

Sunds Tømrer & Byggefirma A/S blev overtaget i 2006 af tømrermester Kim Ibsen og John Ibsen, efter mange års vellidt ejerskab af Ivan Mikkelsen, hvor John Ibsen har været ansat i over 30 år og Kim som feje dreng, i sine yngre dage.

Vi laver løsninger der passer til både private og erhvervskunder, med speciale i individuelle vinduer, døre, køkkener og boligløsninger. Tilfredse kunder og godt håndværk er i fokus.

Vil du høre mere?

Har du brug for et uforpligtende tilbud? Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål eller ønsker at se vores referencer.