Vandskader og svampeskader

Sunds Tømrer & Byggefirma A/S arbejder professionelt og effektivt med udbedring af alle typer svampeskader.

​Vandskader og svampeskader

Er der mørke aftegninger på vægge, træ eller bjælker? Så kan det være en svampeskade. Det kræver hurtig handling, så svampen ikke spreder sig og bliver til råd.​

Sunds Tømrer & Byggefirma A/S arbejder professionelt og effektivt med udbedring af alle typer svampeskader.

Det kan være nødvendigt med en byggeteknisk ændring, når der konstateres et svampeangreb. Der kan for eksempel være behov for opsætning af udluftningsriste for at sikre den nødvendige ventilation, så svampen ikke kommer igen.

Vi giver gode råd om en effektiv forebyggende indsats – for eksempel skal det udvendige træværk jævnligt behandles med træbeskyttelse, og regnvand og dug skal ledes ordentligt væk. En indsats overfor opstigende grundfugt, kondensvand og utætheder i afløb, tag og mure kan også afværge mange svampeskader.

Ring til os – vi er klar til hurtig udrykning.

Vores samarbejdspartnere​

Vi laver løsninger, der passer til både private og erhvervskunder, med speciale i individuelle vinduer, døre, køkkener og boligløsninger.

Kvalitetshåndværk og professionalisme er nøglebegreber for vores virksomhed

Sunds Tømrer & Byggefirma A/S blev overtaget i 2006 af tømrermester Kim Ibsen og John Ibsen, efter mange års vellidt ejerskab af Ivan Mikkelsen, hvor John Ibsen har været ansat i over 30 år og Kim som feje dreng, i sine yngre dage.

Vi laver løsninger der passer til både private og erhvervskunder, med speciale i individuelle vinduer, døre, køkkener og boligløsninger. Tilfredse kunder og godt håndværk er i fokus.

Vil du høre mere?

Har du brug for et uforpligtende tilbud? Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål eller ønsker at se vores referencer.